Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu
BÜLBÜLZADE MAH. 136026 NOLU SK. NO 2 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

VİZYON

Her yıl yenilenerek ve gelişerek okul öncesi eğitim alanında örnek yeniliklere açık, yaratıcılığa önem veren ve farkındalık oluşturan, çocukların mutlu olduğu örnek okul olmak.

MİSYON

Çocukların, okul öncesi eğitimden etkin şekilde yararlanmalarını sağlamak. Ülkemizde, okul öncesi eğitimin, hem nicelik hem de nitelik yönünden gelişmesini desteklemek. Okul öncesi eğitim alanında, bir bilim olarak gelişmesini sağlayacak, nitelikli bilimsel çalışmalara destek vermek. Ülkemizde; okul öncesi eğitimden yararlanamayan çocuklara, fırsat ve imkan eşitliği çerçevesinde katkı sağlayacak hizmetler sunmak. Çocukların eğitim sürecinde kullanabilecekleri, nitelikli eğitim materyalleri üretmek. Anne-babaların daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde çocuk yetiştirmeleri için, eğitimsel destekler sunmak. Okul öncesi eğitim profesyonellerinin (yönetici, öğretmen, uzman vb.) mesleki gelişmelerini desteklemek.

Öğretim Şekli :İkili eğitim - öğretim.

İkili eğitim - öğretim.

Sabah:7:30-12:00. Öğle:12:30-17:00.

Doğalgaz.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Gaziantep´in merkez ilçesi olan Şahinbey ilçesinde bulunmaktadır.Merkezi konumdadır.

Gaziantep´in merkez ilçesi Şahinbey´in merkezi bir konumundadır.

-BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR -SOSYAL OKUL PROJESİ